Изненадващо за всички, наскоро  и Ким Кардашиян се събраха за

...
Изненадващо за всички, наскоро  и Ким Кардашиян се събраха за
Коментари Харесай

Това ли е новото гадже на Ким Кардашиян

Изненадващо за всички, наскоро  и Ким Кардашиян се събраха за няколко часа и вечеряха дружно в първокласен ресторант В Малибу. Причина някогашните съпрузи да седнат на една маса бе щерка им Норт, която бе в компанията на свои другари. 
 Ким Кардашиян и фрагментите на офиса ѝ със солариум, поради който си навлече рецензии
Къде сгреши толкоз този път Ким Кардашиян

И по какъв начин се отбрани риалити звездата

Макар че децата им постоянно ще бъдат нещото, което ги събира, Ким, и Кание не престават живота си в разнообразни направления и с нови сътрудници до себе си. За Кание това се оказа Бианска Ченсори, а за Ким явно сега e Одел Бекъм-младши.

Романсът на Ким Кардашиян и Одел Бекъм-младши " става сериозен ", съгласно източници на Page Six. Двойката се пробва да направлява деликатно във връзката си, тъй като " личността на Одел е доста по-потайна " от тази на Кардашиян, споделя източник пред Us Weekly.

31-годишният състезател на Балтимор Рейвънс е " въздържан, до момента в който Ким е привикнала да бъде непрекъснато под светлината на прожекторите ", споделя източникът пред изданието, добавяйки, че те " се пробват да схванат какви ще са идващите стъпки в връзките им. "

43-годишният създател на Skims и звездата от NFL бяха сантиментално свързани за първи път през септември, като близки до двойката споделиха пред Page Six, че и Бекъм-младши " излизат понякога "  след раздялата с приятелката му Лорън " Лоло " Ууд.

Друг вътрешен човек обаче посочи, че двамата са най-вече другари и излизат в компания, тъй като са в сходни обществени кръгове, точно както на празненството за рождения му ден. Двойката обаче в допълнение провокира клюки за любовна връзка, когато бяха видяни дружно на празненство след премиите на Съветът на стилните дизайнери на Америка през ноември.
 Кание Уест и Ким Кардашиян още веднъж дружно на вечеря
Ким и Кание още веднъж дружно

Ето какво ги събра

Наскоро риалити звездата и Бекъм-младши бяха видяни да участват дружно на церемонията на Джей Зи преди премиите Грами в Западен Холивуд и съгласно очевидци са били много интимни. За момента никой от двамата не е коментирал хипотетичната им връзка, по тази причина по всичко проличава, че ще чакаме просто времето да покаже.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР